Ritmic Suceava

Toata lumea isi doreste sa aiba alaturi unavocat onest si dedicat, care sa stie notiuni de drept  si sa cunoasca si drepturile omului cand are un proces greu sau lupta pentru restabilirea dreptatii. In prezent, acest specialist care prin demersurile sale poate decide soarta unui dosar sau rejudecarea acestuia la CEDO se gaseste usor prin intermediul site-ului casei sale de avocatura.

O persoana aflata in cautarea unui avocat bun poate citi aprecierile celorlalti clienti, crezul profesional al acestuia, are libertatea sa analizeze portofoliul care oglindeste realizarile profesionale si decide in cunostinta de cauza.

Pentru alegerea avocatului  foarte bun, se pot aplica si criteriile de mai jos:

-sunt excelenti avocatii care au experienta in fata tuturor instantelor din tara si din afara ei, cum sunt sotii Grigoriu. Se poate presupune ca cineva are un proces de divort pe rol, dar este bine daca avocatul respectiv are si cunostinte de drept penal pentru ca nu se stie care vor fi acuzatiile dintre fostii soti care ajung sa se urasca. Rar care sunt capabili sa pastreze aparentele si sa ramana prieteni de dragul copiilor sau a ceea  ce au trait si petrecut impreuna.

-reputatia excelenta. Ea se poate verifica si din statisticile de pe site-ul casei de avocatura, dar si  prin recenziile online ale avocatilor si recomandarile de la baroul local. Sotii Grigoriu sunt recomandati de toti clientii lor care au castigat la CEDO sau in fata instantelor romanesti si apreciati de colegii din Baroul Bucuresti, in care s-au inscris din anul 1998.

-capacitatea de empatie si de comunicare etica a avocatului. Aceste elemente sunt esentiale in construirea unei aparari. Avocatul trebuie sa comunice firesc cu potentialul sau client, nu de de pozitii de superioritate si sa ii prezinta acestuia pe inteles optiunile disponibile si rezultatele scontate. Utilizarea limbajului de specialitate nu ajuta cu nimic. Calitatea de comunicator a avocatului se poate verifica in timpul consultantei care poate fi obtinuta telefonic sau cu ajutorul formularului online.  Uneori se intampla ca avocatul sa nu fie pe aceeasi lungime de unda cu clientul sau si rezultatele nu sunt cele dorite oricat de bun ar fi specialistul. Intre cei care urmeaza sa alcatuiasca o echipa trebuie sa fie compatibilitate.

-tarife accesibile, care reflecta munca de calitate. In cazul sotilor Grigoriu, tarifele sunt afisate cu maxima transparenta pe site. Aceasta este o alta dovada a onestitatii lor.

-disponibilitatea. Avocatii care nu sunt comozi si sunt indragostiti de profesia lor isi fac timp pentru toti cei care le solicita ajutorul. Disponibilitatea se poate verifica in momentul programarii consultantei. Daca survin amanari si tergiversari acestea sunt indicii clare ca avocatul respectiv nu este disponibil in acel moment.

-experienta la CEDO. Oamenii trebuie sa fie vizionari si sa puna raul inainte. Este posibil ca instanta din Romania sa comita erori si dreptatea sa fie obtinuta la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului. Un avocat cu experienta in asemenea procese va putea sa aiba continuitate si sa isi ajute clientul sa se adreseze acestei instante europene care poate corecta erori juridice din statele europene.

Un dosar poate fi admins la CEDO spre rejudecare atunci cand unei persoane nu i s-a respectat dreptul de a avea un proces corect si din aceasta cauza a fost condamnata la inchisoare, primind maximum de pedeapsa, desi incadrarea corecta ar fi fost limita inferioara. Cum se pot intampla aceste lucruri?

Refuzandu-se audierea unor martori sau neluandu-se in seama anumite acte importante. Sotii Grigoriu s-au confruntat cu asemenea situatie si au obtinut victoria la CEDO pentru clientul lor care in momentul derularii procesului se afla deja in arest. In urma rejudecarii, el a obtinut:

-diminuarea perioadei de arest cu 3 ani;

-despagubiri de zeci de mii de euro din partea statului roman;

-restabilirea dreptatii si cresterea increderii in societate si in sine insusi.

Sotii  Grigoriu raspund solicitarilor persoanelor fizice, dar si firmelor si companiilor. In timp ce persoanele fizice au de platit tarife raportate la ora de munca pentru castigarea proceselor lor, firmele si companiile au sansa de a-si face abonamente lunare.

Sotii Grigoriu sunt la curent cu toate schimbarile care survin in precedura de admitere a dosarelor pentru rejudecare la CEDO, au abilitati de exceptie privind redactarea plangerilor conform normelor si forta maxime de persuasiune in fata instantelor de orice fel. Consultanta-CEDO reprezinta ghidul care orienteaza alegerea avocatului ideal. Pentru el, drepturile omului trebuie sa fie nucleul intregii sale activitati. De pe site-ul casei de avocatura Grigoriu & Grigoriu, persoanele aflate in cautarea unui avocat bun afla multe lucruri utile.

Echipa de avocati prezentata mai sus colaboreaza cu ONG-urile care lupta pentru drepturile omului si pot construi pledoarii de inalta calitate in engleza sau in franceza pentru CEDO. Ar mai fi de adaugat un alt aspect care poate motiva alegerea unuia dintre sotii Grigoriu: acestia raman alaturi de clientul lor pana cand acesta primeste despagubirea din partea statului roman de la CEDO. Un avocat bun reprezinta garantia ca procesul va fi castigat si ca dreptatea va fi restabilita, oricat de multa munca ar sta in spatele pregatirii dosarului si apararii. Oamenii au nevoie de avocati buni pentru consultanta, in fata instantelor romanesti, dar si cand drepturile le-au fost incalcate si CEDO ramane ultima speranta. Sotii Grigoriu fac minuni, iar renumele lor depaseste granitele tarii. Nicio exagerare in aceasta evaluare, fiindca datorita lor, in acest moment li se permite detinutilor care au un comportament ireprosabil sa participe la inmormantarea celor din familie. Pentru cei care inteleg adevarata semnificatie a acestui fapt, perceptia asupra  realizarii este cea corecta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here