More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Coronavirusul le dă mari bătăi de cap celor de la FCSB (SPORT)

  FCSB speră să poată juca meciul cu Backa Topola! Deocamdată, roș-albaștrii n-au probleme din acest punct de vedere, iar Bogdan Vintilă, care a făcut deplasarea cu echipa, pregătește un sistem ofensiv, cu trei atacanți.

  FCSB are marile probleme în apărare înaintea duelului cu Backa Topola, în condițiile în care Andrei Miron și Iulian Cristea au COVID-19.

  Deocamdată, Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase și Iulian Cristea sunt infectați cu noul coronavirus. Partida se poate disputa și dacă o să apară alte cazuri la următoarea testare. FCSB are nevoie de 13 jucători eligibili, printre care și un portar, pentru ca meciul să se joace.

  Cu Backa Topola, FCSB ar urma să mizeze pe un sistem 4-3-3, conform Digi Sport.

  „Niciodată nu văd că vor evolua cei doi fundași centrali, Perianu și Briceag. Eu, dacă aș fi antrenor, niciodată nu aș face formula asta de echipă. Ovidiu Popescu va juca fundaș central. Au soluții acolo. Poate Crețu. Mijlocaș central? Pui pe unul care știe să joace mijlocaș. Au pe cine. Sacrifici pe cineva la un meci să stea să acopere zona centrală”, a spus Ioan Andone, la Digi Sport.

  „Oricum, cei de la FCSB nu aveau un lot numeros, iar rezervele nu sunt la nivelul titularilor. Nu va fi ușor în Serbia, dar nici în campionat. Ar trebui să stea pe platformele de scouting, să aducă jucători. Bogdan Vintilă îi știe, i-a antrenat, e și Pintilii acolo. Îți pui în pericol investiția, sezonul european, cota jucătorilor, nu mai apar sume de transfer. E un moment de răscruce pentru FCSB! CFR a reușit să se monteze senzațional în momentele puternice”, a afirmat și selecționerul României, Mirel Rădoi.

  Infectat cu noul coronavirus, Toni Petrea nu va fi pe bancă în preliminariile Europa League, locul său urmând să fie luat de Bogdan Vintilă, care tocmai a pierdut meciul cu Dinamo 2 (2-3), din Liga 3. Vintilă a ieșit negativ la testul pentru COVID-19 pe care l-a făcut marți.

  Cum ar urma să joace FCSB cu Backa Topola: Vlad – Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru – Vână, Ovidiu Popescu, Moruțan – Man, Buș, Coman

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles