FOTO Cancan
Ritmic Suceava

GÂNDUL.RO a anunțat ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ că Marcel Pavel și, ulterior, Ozana Barabancea au fost infectați cu noul coronavirus și se află internați în Spitalul „Matei Balș” din Capitală. În urmă cu puține momente momente, surse medicale ne-au dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE că încă o vedetă de la emisiunea „Te cunosc de undeva” ar fi fost diagnosticată pozitiv cu virusul COVID-19.

Testele de ultimă oră arată că prezentatorul Andrei Ștefănescu ar fi infectat cu COVID-19, ceea ce transformă Antena 1 într-o adevărată „bombă biologică”. Potrivit surselor noastre, acesta este asimptomatic și așteaptă acum al doilea rezultat al testelor.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv. Sursele noastre susțin că una dintre vedetele emisiunii, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabacea, dar și Andrei Ștefănescu au fost însă diagnosticați pozitiv: „Ozana a intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”. Întrucât în secția destinată pacienților adulți nu mai erau locuri, Ozana Barabancea a fost repartizată într-o rezervă a Secției pentru copii.

GÂNDUL.RO a aflat în exclusivitate că Marcel Pavel a fost internat, de asemenea, miercuri seară, la „Matei Balș” într-un salon de la etajul 1, alături de alte două persoane. Joi la prânz, cunoscutul cântăreț a fost mutat la parter. Atât el, cât și Ozana Barabancea ar urma să fie ținuți sub observație medicală până în prima parte a lunii iulie. Contactată de reporterii GÂNDUL.RO, Ozana Barabancea a refuzat să comenteze informația: „Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!” În ce-l privește pe Andrei Ștefănescu, acesta nu a răspuns, deocamdată, reporterilor GÂNDUL.RO.

Sursa: Gândul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here