More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Cornel Mortogan, candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Moldovița, tace și face: „Așa cum am promis că ne implicăm în sprijinirea fermierilor, demonstrăm acest lucru prin fapte”

  Cornel Mortogan, candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Moldovița, a ales mai mult să facă decât să promită marea cu sarea în cazul în care va fi ales edil al localității.

  Acesta a reușit să aducă un procesator nou de lapte în comună, iar de astăzi societatea a început să colecteze lapte de la crescătorii de vite din comuna Moldovița.

  „Așa cum am promis că ne implicăm în sprijinirea fermierilor, demonstrăm acest lucru prin fapte. Am identificat ca fiind o problemă majoră a crescătorilor de animale prețul de referință pe litrul de lapte și ne-am implicat în aducerea pe piață a unui nou achizitor de lapte împreună cu care am pus la dispoziție tancuri de păstrare a laptelui, cisternă autorizată pentru transportul și colectarea laptelui. Începând de astăzi am demarat achiziția de lapte pe raza comunei Moldovița”, a declarat Cornel Mortogan, candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Moldovița.

  Cornel Mortogan a mai arătat că toate utilajele folosite pentru colectarea și strângerea laptelui vor ajunge în patrimoniul unei asociații în care se vor aduna mai mulți crescători de animale de pe raza comunei Moldovița.

  Candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Moldovița a mai ținut să precizeze că nu dorește să aibă o implicare mai mare decât cea avută până în prezent în ceea ce privește piața laptelui din comuna Moldovița.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles