FOTO Digisport
Ritmic Suceava

Derby-ul Partizan – Steaua Roşie 1-0, din semifinalele Cupei Serbiei, jucat pe 10 iunie, la Belgrad, cu peste 16.000 de spectatori, a provocat mari probleme în Serbia.

La o săptămână de la meci s-au înregistrat șapte cazuri de COVID-19, deși sârbii nu aveau niciun caz de multe zile, iar acum au apărut îmbolnăviri și la Steaua Roșie. Steaua Roșie a anunțat că au fost depistați cinci jucători cu noul coronavirus. Marko Gobeljic, Njegos Petrovic, Dusan Jovancic, Marko Konatar și Branko Jovic au avut teste pozitive.

Steaua Roșie, campioană deja în Serbia, a jucat sâmbătă cu Proleter, 2-1, în ultima etapă, iar dintre cei depistați s-a aflat pe teren doar Branko Jovic, care a jucat 65 de minute. Gobeljic, Petrovic, Jovancic și Konatar s-au simțit rău și nu au fost în lot, în timp ce Jovic nu a avut niciun simptom. Sârbii scriu că restul jucătorilor și staff-ul de la Steaua Roșie au avut rezultate negative.

Problemele cu jucătorii sârbi vin după ce tenismenii Grigor Dimitrov și Borna Coric, care au participat la Adria Tour, au fost depistați cu coronavirus.

Sursa: GSP