More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  CFR continuă marșul spre titlu, după victoria cu 1 – 0 în fața celor de la FCSB (SPORT)

  FCSB a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, 0-1, și are șanse mici la câștigarea campionatului, fiind la 7 puncte în urma echipei lui Dan Petrescu.

  Meciul din Gruia a fost unul echilibrat, cu ocazii importate la ambele părți, dar diferența au făcut-o Ovidiu Popescu și Giedrius Arlauskis.

  Mijlocașul de la FCSB, folosit ca fundaș stânga, și-a marcat în proprie poartă în minutul 23, după o gafă de amatori, și a fost cel mai slab jucător de pe teren. Acesta a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor.

  De partea cealaltă, portarul lituanian a fost omul meciului. A avut mai multe intervenții salvatoare și a fost notat cu 8!

  Rondon, atacantul de la CFR Cluj, și Dennis Man și Florinel Coman, extremele de la FCSB, au avut și ei evoluții apreciate, primind 7.

  CFR: Arlauskis – Susici – Vinicius – Burcă – Camora – Bordeianu – Deac (Chipciu) – Itu (Petrila) – Djokovici (L. Aurelio) – Costache (Păun) – Omrani (Rondon).

  FCSB: Vlad – Popescu – Planici – Nedelcu (Miron) – Crețu – Filip (Vână, Moruțan) – Coman – Olaru – Oaidă (Petre) – Man – Tănase.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles