More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  CFR Cluj și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor. Dan Petrescu va fi demis chiar dacă va câștiga campionatul (SPORT)

  CFR Cluj se luptă cu CS Universitatea Craiova pentru al treilea titlu consecutiv din Liga 1, dar situația în club este una complicată, iar antrenor Dan Petrescu ar putea să nu mai continue din sezonul viitor.

  Așa cum GSP.ro a anunțat la începutul lunii iulie, Dan Petrescu este ca și demis de la CFR Cluj, din cauza că patronul Neluțu Varga e disperat din cauza cheltuielilor pe care i le-a pricinuit antrenorul. Astfel, se pare că CFR a început căutarea unui nou tehnician.

  Portughezii de la A Bola anunță că CFR Cluj este interesată de antrenorul Ricardo Sa Pinto (47 de ani).  Acesta este liber de contract din decembrie 2019, când a plecat de la Braga.

  De-a lungul carierei, Sa Pinto a mai antrenat la Sporting Lisabona, Steaua Roșie, OFC Creta, Atromitos. Belenenses, Al Fateh, Standard Liege și Legia.  Are un singur trofeu în carieră, Cupa Belgiei, cucerită cu Standar în 2018.

  Ca jucător, Sa Pinto a evoluat la Salgueiros, Sporting, Real Sociedad și Standard Liege. S-a retras în 2007, cucerind 5 trofee și bifând 45 de meciuri în naționala Portugaliei, cu care a ajuns până în semifinalele EURO 2000.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles