More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Cei doi bărbații din Dumbrăveni, care au bătut cu barbaritate un cal, vor fi cercetați în libertate

  Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus la data de 16.06.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a doi inculpaţi, primul cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „rănirea sau schingiuirea animalelor”, „ultraj contra bunelor moravuri” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, iar al doilea pentru săvârşirea infracţiunilor de „rănirea sau schingiuirea animalelor” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

  Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 07.06.2020, inculpații, în timp ce se aflau pe un drum public dintr-o localitate situată pe raza județului Suceava, au tulburat ordinea și liniștea publică, exercitând acte de violență fizică asupra unei cabaline în vârstă de aproximativ 4 ani, lovind-o cu intensitate și în mod repetat cu biciul și cu pumnul. Cu aceeași ocazie, unul din inculpaţi a alergat amenințător spre martorul care a filmat evenimentul, în vârstă de 16 ani, pe care l-a înjurat și i-a arătat organul genital.

  Ambii inculpaţi au fost reţinuţi în Arestul IPJ Suceava începând cu data de 15.06.2020 de către organele de cercetare penală, iar la data de 16.06.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus faţă de aceştia luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

  Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles