More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, a pozat nud la 43 de ani: „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

  Fosta doamnă Negoiță face senzație pe internet! Carmen Negoiță, în vârstă de 43 de ani, a lăsat inhibițiile deoparte și s-a dezbrăcat de haine pentru a-și expune trupul perfect într-un proiect împotriva body shaming-ului și bullying-ului emoțional. Imaginile au fost publicate pe contul său de socializare, unde și-a uimit fanii și urmăritorii. Dar de ce a făcut acest gest îndrăzneț?

  De ce a pozat nud Carmen Negoiță?

  „Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce. Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalti ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul ca un corp sanatos aduce beneficii atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al self esteem-ului”, a declarat Carmen Negoiță.

  Cu ce se ocupă Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță?

  Carmen Negoiță s-a alăturat proiectului F.A.C.E, inițiat de celebrul Vali Bărbulescu, și a ales să lupte împotriva discriminării și a judecăților nefondate. Dar asta nu este totul! Carmen Negoiță este o femeie de afaceri de succes, care are propriul blog și a fost prezentă pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Într-un interviu acordat OK! Magazine, aceasta a dezvăluit sursele principale ale veniturilor sale.

  Carmen Negoiță a dezvăluit că are două afaceri împreună cu mama ei şi cu sora.

  „Una cu preparate raw-vegan şi alta cu import de acoperitoare de sol: mochetă, parchet, LVT, linoleum. Dar toată lumea crede că, dacă faci business, automat ai şi foarte mulţi bani cash. Dar, ca să conduci o afacere şi să supravieţuieşti pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiţii ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea”, a explicat vedeta, care a spus că o parte din veniturile ei vin din activitatea în mediul online, iar cealaltă parte din afacerile de familie.

  „Vin din mai multe locuri, parte din blogging, parte din firmă. Am predat şi nişte cursuri, la un moment dat, pe zona de healthy fast cooking şi câteva cursuri despre garderoba de bază. Acum pregătesc un proiect care o să surprindă, pentru că e pe un domeniu total diferit de ce am făcut până acum, dar care sper să fie de ajutor pentru toate femeile, să le facă viaţa mai uşoară”, a mai spus ea.

  Sursa: Vedeta

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles