More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Averea familiei fostului șef de la SRI Suceava

  Familia lui Ionel Petrică Muntean, fostul șef de la SRI Suceava, se poate lăuda că trăiește fără grija zilei de mâine.

  Recent, soția acestuia, Aurica Muntean, care este contabilul șef al Ocolului Silvic Pătrăuți, și-a făcut publică declarația de avere, din care reiese că banii nu sunt o problemă în familia fostului șef de la SRI Suceava.

  Familia Muntean deține 3.400 mp de teren în comuna Horodniceni, precum și un teren intravilan în suprafață de 586 mp în satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia. Fostul șef de la SRI Suceava are o casă (161 mp) în Șcheia, precum și mai multe anexe (39 mp). Soții Muntean au două mașini, un Ford Focus (2008) și o Toyota Aygo (2019).

  În conturi, aceștia au 32.827,08 lei și 285,96 de euro, dar dețin și fonduri de investiții în valoare totală de 166.591,5 lei. De asemenea, fostul șef de la SRI Suceava mai are în posesia lui titluri de stat de aproape 100.000 de lei. Familia Muntean și-a permis să acorde împrumuturi în nume propriu în valoare de 28.000 de lei.

  Cei doi soți, angajați la stat, nu au datorii.

  Anul trecut, Ionel Petrică Muntean a avut venituri de 134.193 de lei, în timp ce soția sa – 195.037 de lei.

  Ionel Petrică Muntean a fost șeful SRI Suceava până la începutul lunii octombrie 2013. În prezent, acesta se află la conducerea Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles

  1 Comment