More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  AUDIO Un preot sucevean îi jupoaie de bani pe amărâții dintr-un sat din județul Botoșani: „Mă luați în râs. Nu am ajuns la 55 de ani ca să fiu luat în râs de oricine. Nu puteți veni la noi cu 300 de lei”

  Un preot sucevean face avere în comuna botoșăneană Pârâul Negru, solicitând niște taxe mai mult decât deplasate pentru serviciile pe care le oferă credincioșilor.

  Mai exact, pentru o slujbă de botez, preotul Cătălin Daniel Curcan din municipiul Suceava a cerut suma de 1.100 de lei unei familii de suceveni care a dorit să încreștineze un copilaș al unei familii din acest sat, explicând că 200 de lei sunt pentru pălimar, deoarece acesta cară apa în cristelniță, iar efortul trebuie răsplătit pe măsură, 300 de lei pentru dascăl, iar diferența de 600 de lei este pentru timpul său.

  Pentru că suma este mai mult decât mare, viitorii nași au încercat să mai negocieze cu părintele Cătălin Daniel Curcan și să obțină o reducere, spunându-i acestuia că nu-și permit să plătească mai mult de 300 de lei, dar preotul s-a arătat jignit când a auzit că urmează să primească doar 200 de lei, diferența urmând să fie împărțită între dascăl și pălimar.

  „Mă luați în râs. Nu am ajuns la 55 de ani ca să fiu luat în râs de oricine. Nu puteți veni la noi cu 300 de lei. Mai bine spuneți că nu aveți bani și facem o pomană dar nu așa, să ne luați în râs”, a menționat preotul Cătălin Daniel Curcan, încercând să o ironizeze pe femeia care i-a explicat că suma este mult prea mare.

  După negocieri, mai ceva ca la piață, preotul a acceptat să oficieze slujba de botez pentru suma de 400 de lei, alți 200 de lei urmând să fie împărțiți între dascăl și pălimar, doar că scârbiți de atitudinea așa-zis-ului om al bisericii, nașii nu au mai dorit să boteze copilul în satul Pârâul Negru din județul Botoșani.

  UPDATE: Fotografia folosită în primă fază la redactarea articolului aparține unui alt preot. Pe această cale ne cerem scuze pentru inconvenient și am remediat problema.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles