More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Antreprenorii Camelia Ivan și Aurel Simon îl susțin pe candidatul PSD Ion Cristinel Burac la funcția de primar al comunei Șcheia: „Este un om serios și vrea să facă treabă”

  Oamenii de afaceri din comuna Șcheia îl susțin pe candidatul PSD, Ion Cristinel Burac, la funcția de primar al comunei pentru că au văzut în acesta un om harnic, cu o viziune extraordinară de dezvoltare, capabil să atragă cât mai mulți investitori în zonă și să ofere oamenilor cele mai bune condiții de trai.

  Camelia Ivan, antreprenor, cu o experiență în afaceri de 10 ani, s-a alăturat echipei lui Ion Cristinel Burac, pentru că, înțelegând care sunt nevoile cetățenilor din comuna Șcheia, a văzut în  acesta, un spirit întreprinzător, care caută soluții și nu renunță în fața provocărilor.

  „Îl susțin pe candidatul PSD Ion Cristinel Burac pentru funcția de primar și fac parte din echipa dumnealui pentru că are experiență în administrația publică și a confirmat că vrea să muncească și poate să miște lucrurile. Am început, împreună cu echipa, să identificăm toate străzile fără rețea de apă potabilă și să căutăm soluții, cât mai repede posibil, pentru că majoritatea fântânilor au secat iar oamenii sunt îngroziți”, a declarat Camelia Ivan, antreprenoare.

  Aurel Simon nu a făcut niciodată politică dar simte că a venit momentul să se implice activ în viața comunității, deoarece mediul de afaceri trebuie să se dezvolte, Șcheia având potențial extraordinar în acest sens.

  „Mai multe firme ar însemna bani mai mulți la bugetul local și mai multe locuri de muncă. Fac parte din echipa lui Cristinel Burac pentru că m-a convins cu seriozitatea sa. Este un om serios și vrea să facă treabă. Avem în plan să facem o zonă industrială, unde să ridicăm hale, pentru a atrage cât mai mulți investitori în zonă”, a declarat antreprenorul Aurel Simon.

  Candidatul PSD la Primăria comunei Șcheia, Ion Cristinel Burac, are o echipă de profesioniști din diferite categorii socio-profesionale, oameni care sunt pregătiți să-și aducă contribuția la transformarea comunei Șcheia într-un adevărat centru economic al județului.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles