More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Actorul Nick Cordero a murit la vârsta de 41 de ani după ce a pierdut lupta cu coronavirusul (INTERNAȚIONAL)

  Actorul Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminică dimineaţă după o îndelungată luptă cu COVID-19, la vârsta de 41 de ani, informează DPA.

  Soţia sa, Amanda Kloots, a confirmat trista veste pe contul ei de Instagram. „Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri”, a scris ea. „Inima mea este frântă pentru că nu îmi pot imagina vieţile noastre fără el”, a mărturisit soţia actorului, care a împărtăşit fanilor veşti despre starea acestuia pe contul său de Instagram pe toată perioada tratamentului.

  Cordero a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în luna martie şi internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde a stat peste 90 de zile la unitatea de terapie intensivă [ICU].

  În timpul şederii sale în spital, actorului i-a fost implantat un stimulator cardiac, i s-a amputat un picior şi a fost plasat în comă indusă. Cordero a dezvoltat şi complicaţii suplimentare, inclusiv infecţii pulmonare şi şoc septic.

  Originar din Hamilton, Ontario, actorul s-a înscris la Universitatea Ryerson la care a renunţat pentru a cânta pentru trupa Lovemethod. După ce a părăsit Canada şi s-a mutat în New York, el s-a remarcat în rolul Toxie din comedia „The Toxic Avenger”.

  Cordero şi-a făcut debutul pe Broadway în producţia din 2012 „Rock of Ages” şi a obţinut o nominalizare la premiile Tony şi una la Drama Desk, doi ani mai târziu, pentru interpretarea lui Cheech în adaptarea muzicală a „Bullets Over Broadway”, de Woody Allen.

  Actorul a avut de asemenea roluri în seriale precum „Queer as Folk”, „Lilyhammer”, „Blue Bloods” şi „Law & Order: Special Victims Unit”.

  Sursa: Agerpres

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles