Ritmic Suceava

La 17.02.2021, în jurul orei 17.35, Teodor Buta, de 43 de ani, din comuna Marginea, conducea autoturismul Volkswagen Bora pe DN 17A, în localitatea Marginea,  având direcția de deplasare dinspre centrul comunei spre comuna Sucevița. La un moment dat, a efectuat un viraj stânga pentru a intra pe podețul unui imobil, fără a se asigura și fără a se încadra corespunzător pentru efectuarea virajului la stânga, situație în care a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Passat condus în aceeași direcție și sens de deplasare de Lăcrimioara Bandol, de 23 ani, din comuna Sucevița.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie genunchi drept”.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Sensul de circulație Sucevița – Marginea a fost blocat aproximativ 40 de minute, circulația desfășurându-se alternativ pe celălalt sens de mers.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here