La 21.07.2021, în jurul orei 12.00, Mihai S., de 42 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Renault  pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din direcția Suceava spre Vatra Dornei, la un moment dat, ajuns în zona intrării spre parcarea supermarketului LIDL, a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, pentru a pătrunde în parcarea supermarketului fără a se asigura corespunzător și fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca VW Passat condus regulamentar din direcția opusă de către de Ion H. în vârstă de 66 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc,  cele două autovehicule intrând în coliziune laterală.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Toma N., în vârstă de 56 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pasager al locului din dreapta față în autoturismul VW, cel în cauză fiind transportat la Spitalul din municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Tot în urma accidentului a rezultat și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto Ion H., care nu a rămas internat la spital.

Ambii conducători auto  au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here