More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  A doua variantă ocolitoare a municipiului Suceava va fi parte a drumului expres cu profil de autostradă Ploiești – Siret

  „Am avut astăzi discuții la CNAIR – Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră pe tema realizării Variantei Ocolitoare nr. II a municipiului Suceava pe ruta E85-Ipotești-Salcea”, a anunțat primarul Ion Lungu.

  Varianta ocolitoare nr. II a Sucevei va face parte din Drumul Expres cu profil de autostradă A7 Ploiești – Focșani – Bacău – Pașcani – Suceava – Siret.

  Varianta Ocolitoare nr. II va fi nod de descărcare pentru drumul expres Pașcani-Suceava.

  Actualizarea studiului de fezabilitate va face parte integrantă din Studiul de fezabilitate și proiect tehnic de execuție Drum Expres Pașcani-Suceava care a fost licitat în luna aprilie.

  „Trebuie să actualizăm Hotărârile de Consiliu Local pe cele trei localități Suceava – Ipotești – Salcea după care să facem parteneriat cu CNAIR pe Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Suceava. În două luni de zile estimăm să avem semnat parteneriatul cu CNAIR, după care CNAIR va scoate la licitație proiectarea și execuția Variantei Ocolitoare nr. II a municipiului Suceava cu termen de realizare la finalul anului 2023”, a transmis Ion Lungu.

  Acesta a mai spus că a avut discuții la Compania Națională de Investiții cu directorul general Irina Pătrășcoiu în legătură cu aprobarea în Comisia tehnico – economică de vinerea viitoare a noilor indicatori pentru Sala Polivalentă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles