More
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava

    Un băiat care se plimba cu trotineta pe esplanada din centrul Sucevei a rămas fără telefonul mobil lăsat pe o bancă într-un rucsac

    La data de 04.09.2021, la ora 20.10, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către Eugen S., din municipiul Suceava, cu privire la faptul că, în data de 03.09.2021, în intervalul orar 15.00 – 18.00, fiului său minor, Marius S., în vîrstă de 11 ani, i-a fost sustras din rucsac, un telefon mobil.

    Din verificările efectuate a rezultat că, în data de 03.09.2021, minorul Marius S. s-a deplasat în zona pietonală din centrul orașului, pentru a se întâlni cu niște prieteni.

    În această zonă și-a așezat rucsacul în care avea telefonul mobil, pe o bancă, în jurul orei 15.30, după care s-a plimbat cu trotineta. În jurul orei 17.00, minorul a constatat faptul că îi lipsește telefonul mobil. Minorul nu poate preciza cu exactitate dacă rucsacul era închis sau deschis și nici locațiile în care s-a plimbat cu trotineta sau dacă există posibilitatea ca telefonul să îi fi cazut din articolele vestimentare.

    Valoarea prejudiciului este estimată la suma de 300 de lei. 

    În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

    Articole recente

    Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

    Related articles