More
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava

    O femeie din Dolhasca s-a baricadat în podul tatălui ei de frica soțului extrem de agresiv

    La 11.05.2021, la ora 01.06, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de către Nicoleta R., de 34 de ani, localnică, cu privire la faptul că în cursul zilei de 10.05.2021 în urma unui conflict spontan cu soțul său Petru Robu, de 48 ani, tot din localitate, a părăsit domiciliul comun, ocazie cu care s-a deplasat la domiciliul tatălui acesteia, respectiv la Ion D., unde de frica soțului, s-a închis în podul locuinței, unde a rămas până la venirea organelor de poliție.

    Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care cele sesizate s-au confirmat, Nicoleta R. fiind închisă în podul locuinței tatălui acesteia. Aceasta a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu de către poliție cu mențiunea că depune plângere penală față de soțul său.

    Totodată, împotriva agresorului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, unde i s-a interzis acestuia să se apropie la mai puțin de 10 de metri față de victimă și să nu ia legătura în nici un fel cu aceasta.

    S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „amenințare”.

    Articole recente

    Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

    Related articles