More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  3.021 de suceveni sunt în autoizolare la domiciliu

  Astăzi, 30.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 3021 de persoane
  • în carantină instituționalizată 8 persoane
  • 29725 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3111 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

  Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3408 persoane declarate vindecate.

  Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 5 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 10 de persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 449 pacienți, și anume 113 pacienți Covid-19 și 336 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 11 pacienți, nefiind niciunul intubat.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 57 de pacienți Covid- 19 și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  În cursul zilei de 29 iunie 2020, polițiștii au desfășurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse  3037 persoane și 24 de societăți  comerciale, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1500 lei.

  Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles