More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  29 de suceveni diagnosticați cu coronavirus au fost externați din spital

  Astăzi, 25.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4203 de persoane
  • în carantină instituționalizată 6 persoane
  • 27640 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

  Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3308 persoane declarate vindecate.

  Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 9 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 29 persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 472 pacienți, și anume 157 pacienți Covid-19 și 315 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 10 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 78 de pacienți Covid și 9 persoane suspecte de infecție cu Covid- 19.

  Având în vedere tendința de creștere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, prefectul județului Suceava a dispus efectuarea de controale ample, în fiecare zi. Astfel, polițiștii suceveni au efectuat, în cursul zilei de 24 iunie 2020, verificări la 22 de  societăți comerciale și 3774 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid- 19.

  Zilnic, pe teren se află echipe mixte de control, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, ITM, ISU, DSP și DSVSA. Aceștia vor controla aplicarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu COVID-19, în special în centrele comerciale, în mijloacele de transport în comun și la angajatori din județ.

  Recomandăm sucevenilor să respecte măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19 și să rămână la fel de responsabili și implicați în acțiunile de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles