More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  216 elevi de clasa a VIII – a vor susține examenul de Evaluarea Națională într-o sesiune specială (NAȚIONAL)

  La etapa specială a examenului de evaluare națională 2020 s-au înscris 216 absolvenți ai clasei a VIII-a, conform Ministerul Educației și Cercetării.

  Examenul începe astăzi cu proba scrisă la limba și literatura română, unde s-au înscris 192 de candidați.

  Marți, 30 iunie, se desfășoară proba la matematică (206 candidați înscriși), iar miercuri, 1 iulie, va avea loc proba la limba și literatura maternă (9 candidați înscriși).

  Probele încep la ora 9.00 și se vor desfășura în 60 de centre de examen din 37 de județe. Potrivit situațiilor transmise de inspectoratele școlare, la nivelul județelor Arad, Covasna, Ilfov, Mehedinți și Tulcea nu există situații care să determine organizarea acestei etape speciale.

  Contestațiile, pe 2 iulie, rezultatele, pe 4 iulie Contestațiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14.00 – 20.00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice.

  Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

  Sursa: Libertatea

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles