More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  11 suceveni infectați cu coronavirus sunt în stare gravă la Spitalul Județean Suceava

  Astăzi, 23.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 3438 de persoane
  • în carantină instituționalizată 6 persoane
  • 27305 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

  Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3267 persoane declarate vindecate.

  Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 9 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 16 persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 479 pacienți, și anume 171 pacienți Covid-19 și 308 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 11 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 79 de pacienți Covid și 15 persoane suspecte de infecție cu Covid- 19.

  Facem un apel către suceveni să respecte în continuare distanța de socializare, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.

  Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

  Fiecare dintre noi trebuie să adopte un comportament responsabil, să conștientizeze că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respecte deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles