More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  10 suceveni infectați cu coronavirus sunt în stare gravă la Spitalul Județean Suceava

  Astăzi, 20.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  – în autoizolare la domiciliu 4556 de persoane

  – în carantină instituționalizată 5 persoane

  – 25676 de persoane ieșite din autoizolare

  – 3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

  Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3241 persoane declarate vindecate.

  Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 21 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 4 persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 503 pacienți, și anume 173 pacienți Covid-19 și 330 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 10 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 60 de pacienți Covid.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles