More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  10 polițiști români au fost trimiși în stațiunile din Bulgaria pentru a oferi sprijin și consiliere cetățenilor români aflați în vacanță (NAȚIONAL)

  Astăzi, poliţiştii români încep misiunea în  Bulgaria, pentru a oferi sprijin și consiliere cetățenilor români aflați în vacanţă în țara vecină. Cei 10 polițiști români desfășoară activităţi de siguranţă publică în stațiunile Albena, Varna, Balcic și Nessebar.

  În perioada 1 iulie – 31 august a.c., poliţiştii români desfăşoară activităţi comune cu poliţiştii bulgari, în cadrul unor patrule de ordine şi siguranţă publică, în staţiunile turistice Albena, Varna, Balcic și Nessebar, din Bulgaria.

  La data de 1 iulie a.c., prima serie de 6 poliţişti români a plecat în Bulgaria, urmând ca, la data de 1 august a.c., să aibă loc schimbul de serii.

  Este al zecelea an în care se organizează asemenea misiuni, activităţile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiştilor români care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct colegilor noștri pentru soluţionarea unor probleme, deşi se aflau pe teritoriul altui stat.

  Reamintim că, aceste misiuni au demarat în anul 2010, iar în cadrul lor, poliţiştii români şi bulgari acţionează în patrule comune în scopul asigurării ordinii şi liniştii publice.

  De asemenea, polițiștii cooperează şi acordă asistenţă în cadrul activităţilor specifice, relaţionând îndeosebi cu cetăţeni ai propriului stat. Activităţile de patrulare în comun au loc, îndeosebi, pe durata sezonului turistic (atât vara, cât şi iarna) în zonele în care se deplasează turişti români şi bulgari.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles