More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Șomuz Fălticeni a părăsit Cupa României după ce a pierdut în fața celor de la Voluntari

  Astăzi, începând cu ora 15.00, pe stadionul „Constantin Jamaischi” din Fălticeni a avut loc disputa dintre Șomuz Fălticeni și FC Voluntari, meci contând pentru turul V (șaisprezecimile) al Cupei României.

  Gazdele au început în forță partida, iar în minutul 4, Padovei a primit mingea la 20 de metri ușor lateral stânga de poarta adversă, s-a întors și a tras cu dreptul spre colțul lung, însă balonul a trecut puțin pe lângă bara din dreapta.

  În minutul 5, Alecsandru a centrat din dreapta, Robert Ciobanu era în centrul careului, nemarcat, însă a luftat în încercarea de a relua din prima și mingea s-a dus în aut de poartă.

  În minutul 21, la o fază de contraatac a Voluntariului, în flancul drept, Angelov a primit mingea în fața careului, în poziție centrală, de unde a tras din prima, puțin peste transversală.

  În minutul 37, Alex Sahru a interceptat balonul în mijlocul careului după ce un coechipier, aflat în apropiere, a tras în blocaj, a rămâs singur cu portarul Popa și a șutat puternic, sus, în stânga,deschizând scorul pentru gazde.

  Cinci minute mai târziu, un jucător al celor de la Voluntari a centrat din dreapta a careului, Malac a plonjat, însă mingea a trecut de el, iar Alexandru Ilie, scăpat din marcaj, s-a întins și a pus latul din 5 metri, trimițând mingea în plasă.

  La pauză, Șomuz Fălticeni – FC Voluntari 1 – 1.

  Șomuz Fălticeni a pornit tare și cea de-a doua repriză, astfel că în minutul 47 Julei a profitat de o greșeală a defensivei ilfovenilor, a tras din 18 metri ușor lateral stânga, însă Popa s-a întins și a scos în lateral, în stânga sa.

  În minutul 65, după un corner din stânga și mai multe pase în careu ale ilfovenilor, Ricardinho a primit în 6 metri ușor lateral stânga, de unde a împins mingea în plasă.

  În min 77, Rață a centrat dintr-un corner din dreapta, pe lung, în partea opusă careului, de unde s-a recentrat cu capul în fața porții, iar Daniel Paraschiv a relua din 5 metri în plasă, lângă bara din stânga, pentru 3 – 1 pentru FC Voluntari.

  În minutul 87, același Paraschiv a primit mingea în dreapta, a avansat până în lateralul careului, a trimis în centru, unde Meleke a preluat cu spatele la poartă și a pasat pentru Marius Briceag, care a venit în viteză din spate și a pus latul din 10 metri, înscriind lângă bara din stânga.

  Scor final, Șomuz Fălticeni – FC Voluntari 1 – 4.

  FC Voluntari s-a impus cu 4-1 la Fălticeni și s-a calificat în optimile Cupei României. Șomuz a rămas cu performanța de a întâlni pe teren propriu o echipă de Liga 1, în 16-imi, pe care a condus-o și cu care a fost la egalitate la pauză.

  Șomuz Fălticeni: Malac –Alecsandru – Vitu – Chirilescu – Antonesei – Dănilă – Cîrstean – Julei – Sahru – R. Ciobanu – Padovei.

  FC Voluntari: Popa –Costin – Achim – Armaș – Vlad – Meleke – L. Fulop – Merloi – Al. Ilie – Paraschiv – Angelov.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles