More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO „Nepotul” – Nicolae Ilișeșcu, devenit cunoscut după ce angajații de la gaterul său l-au atacat cu pietre activistul Daniel Bodnar pentru că a semnalat un transport suspect de lemne, se visează primar la Mălini

  Pe fondul alegerilor locale care se apropie, comuna Mălini este împărțită în două. Se pare că unii cetățeni înțeleg să facă propagandă electorală cu amenințări și jigniri. Pentru că situația a degenerat în ultima perioadă iar angajații Primăriei Mălini sunt hărțuiți pe rețelele de socializare de mai multe conturi false, care nu-și asumă identitatea, administrația locală Mălini s-a văzut nevoită să depună o plângere penală în acest sens.

  „Primăria comunei Mălini a depus o plângere către autoritățile statului pentru a identifica persoanele care administrează conturile de Facebook care aduc prejudicii de imagine, angajaților din cadrul Primăriei dar și cetățenilor comunei Mălini. Rugăm și pe această cale, cetățenii care au primit mesaje sau comentarii cu privire la viața personală sau alte detalii care i-au afectat, de la conturi precum Iulia Buza, Mihai Griga, Eugen Antohi, să transmită aceste date, prin mesaj privat, pentru a fi probe la dosar”, au menționat reprezentanții Primăriei Mălini.

  Toată această situație a escaladat în comuna Mălini iar oamenii susțin că sunt din ce în ce mai speriați de ce se poate întâmpla, de la lansarea candidaturii pentru funcția de primar a lui Nicolae Ilișescu, pentru că acesta a demonstrat de-a lungul timpului că nu se dă în lături de la nimic atunci când dorește să obțină ceva, iar violența fizică asupra celor care i se împotrivesc, îl caracterizează.

  Așa s-a întâmplat și în anul 2020, când activistul de mediu Daniel Bodnar a fost bătut cu pietre de către angajații lui Nicolae Ilișescu. Atacul s-a produs în comuna Mălini a judeţului Suceava, în seara zilei de miercuri, 9 decembrie 2020, în timp ce activistul urmărea un transport de buşteni. Momentul a fost transmis în direct, pe Facebook. Activistul de mediu a urmărit camionul cu lemne, pe raza comunei Mălini, din judeţul Suceava. A sunat la 112, pentru că avea suspiciuni că remorca era supraîncărcată, însă până să ajungă poliţiştii la faţa locului, camionul a ajuns în curtea firmei Transilis SRL, firmă administrată de către Nicolae Ilișescu, candidat pentru funcția de primar al comunei Mălini. Cinci angajaţi ai firmei au început să arunce cu pietre în maşina sa. Un bolovan a reuşit să spargă geamul şi mai multe cioburi l-au tăiat pe faţă pe Daniel Bodnar, care se afla la volanul autoturismului, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

  Drept urmare, Nicolae Ilișescu este cunoscut în comuna Mălini pentru actele de violență în care a fost implicat de-a lungul timpului, iar acum sunt acuze la adresa lui că hărțuiește, amenință și jignește pe oricine are curajul să-i spună că are o altă opinie, localnicii solicitând ajutor oamenilor legii să intervină pentru a nu fi victime și pentru ca liniștea să domnească din nou în aceste locuri atât de minunate și binecuvântate de Dumnezeu.

  Pe lângă atitudinea extrem de agresivă, Nicolae Ilișescu mai este cunoscut pentru activitatea sa din domeniul silvic, unde nu de puține ori a fost tras la răspundere de autorități pentru diverse ilegalități.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles