UPDATE: Astăzi, in jurul orei 14.45, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a unei a patra persoane.

S-a stabilit ca un barbat de 29 de ani din mun. Rădăuți a condus un autoturism prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă și pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează sa fie stabilite în anchetă a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești și a unui bărbat de 32 de ani cu dubla cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital cu rani grave.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei.


La 14.10.2021, în jurul orei 14.30, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, în zona de centură a municipiului Rădăuți. 4 persoane au fost implicate, dintre care 2 încarcerate.

Intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Toate cele patru victime sunt inconștiente.

Pentru trei persoane s-a declarat decesul. A patra, inconștientă, e transportată la spital.

Toate victimele sunt bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here