More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un ucrainean dat în urmărire internațional de autoritățile din Rusia a fost prins de polițiștii de frontieră din Siret

  Ieri, 20 noiembrie 2023, în jurul orei 14.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pe sensul de intrare în România, pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, călătorea în calitate de pasager, cu un autocar marca înmatriculat în România.

  În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că cetățeanul în cauză figurează în baza de date a INTERPOL ca fiind urmărit internațional.

  Pe numele bărbatului era emisă o alertă de către autoritățile din Rusia pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

  Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles