Ritmic Suceava

La data de 3 aprilie 2022, la ora 10.02, Mărioara S., din satul Voievodeasa, comuna Sucevița, despre faptul că Dumitru I. s-a certat cu fratele său, pe care l-a tăiat la mână cu un cuțit.

Din verificările făcute de polițiști a reieșit că Petrică P., de 25 de ani, este fratele Mărioarei S. și locuiește în satul Voievodeasa, comuna Sucevița.

În seara zilei de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, Petrică P., împreună cu Neculai I., din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la barul denumit popular „La Sarman”.  

În timp ce se îndreptau spre casă, fiind sub influența băuturilor alcoolice, între cei doi a izbucnit o ceartă, ocazie cu care Neculai I. a scos un cuțit din buzunarul pantalonilor și l-a tăiat pe Petrică P. în zona cotului drept.

Cum victima era în stare avansată de ebrietate nu a anunțat Poliția și s-a dus acasă.

A doua zi dimineață, tânărul a fost vizitat de sora sa, care a sunat la 112 și a cerut intervenția polițiștilor și a unui echipaj de ambulanță.

Petrică P. a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde medicii au stabilit că viața nu i-a fost pusă în pericol.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here