FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 30.12.2020, la ora 02.09, Secția de Poliție Rurală 5 Dărmănești a fost sesizată prin 112 de către un tânăr, de 22 de ani, din comuna Comănești, cu privire la faptul că în noaptea de 29/30.12.2020, i s-a sustras telefonul mobil în timp ce se afla la o rudă pe raza satului Humoreni.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că la 29.12.2020, în jurul orei 20.30, reclamantul s-a deplasat la domiciliul unchiului său de pe raza satului Humoreni, comuna Comănești, pentru a petrece timp cu alte persoane. Ajuns acolo, a consumat băuturi alcoolice și s-a distrat cu alte persoane cărora nu le cunoaște identitatea, acestea fiind din altă localitate, care era în vădită stare de ebrietate când a fost depistat de polițiști.

Tânărul a declarat că, în jurul orei 01.50, a intenționat să o sune pe concubina sa, moment în care a constatat că îi lipseste telefonul mobil, ce era ținut în buzunarul dreapta al unei veste cu care acesta era îmbrăcat și care a fost purtată de persoana vătămată în permanență, cât a stat la locuința rudei sale. La locul unde persoana vătămată a declarat că a petrecut timpul, nu a fost depistată nici o persoană.

Totodată, reclamantul a fost sancționat contravențional întrucât nu a respectat interdicțiile privind circulația persoanelor în intervalul ora 23.00 – 05.00 fără a avea un motiv întemeiat.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt calificat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here