Ritmic Suceava

Încurcate sunt căile Domnului. Cum nimic nu ne mai surprinde în ziua de astăzi, vă informăm că începând de mâine conducerea Spitalului municipal Rădăuți va fi asigurată de către Dan Vatră patronul pensiunii Casa Vatră din Rădăuți.

Noul manager al spitalului rădăuțean a fost numit de primarul Bogdan Loghin, care a renunțat la fostul manager interimar Romeo Negruț, cel care l-a înlocuit pe incomodul Traian Andronachi, unul din viitorii candidați cu șanse mari la funcția de primar al municipiului Rădăuți.

Dan Vatră este un susținător al Partidului Național Liberal, partid din care face parte și Bogdan Loghin. El a fost cununat de fostul prefect Alexandru Moldovan, în prezent jurist la Consiliul Județean Suceava.

În anul 2020, Dan Vatră a încasat sume considerabile de bani de la stat după ce și-a transformat pensiunea în spații de cazare pentru persoanele care trebuiau să fie carantinate.

Dan Vatră este absolvent al Liceului Militar Câmpulung Moldovenesc și are licență în studii economice obținută la ASE București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here