FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 16 ianuarie 2023, la ora 13.43, Mihai I., din orașul Liteni, a reclamat prin 112 faptul că este provocat la scandal de soția, Cristina I., și de fiul său, Claudiu I., de 31 de ani, acesta din urmă lovindu-l.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit în stare de ebrietate pe Mihai I., acesta neavând leziuni vizibile.

Din verificările făcute de agenți a reieșit că, în dimineața zilei de 16 ianuarie a.c., reclamantul a mers în piața obor Liteni și s-a întors acasă, în jurul orei 11.00, în stare avansată de ebrietate. După ce a ajuns acasă, bărbatul i-a adresat injurii și jigniri soției sale, între ei intervenit fiul lor, motiv pentru care scandalagiul a sunat la 112.

Mihai I. a fost amendat cu 1.000 de lei pentru scandalul provocat. În trecut, individul a mai fost amendat pentru fapte asemănătoare.

Astfel, polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Mihai I., pentru o perioadă de 5 zile, prin care i s-a impus acestuia să părăsească locuința familiei și să nu se apropie de locuință la o distanță mai mică de 20 de metri.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here