FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 22.10.2021, în jurul orei 15.35, Poliția Gura Humorului a fost sesizată telefonic direct de către cadrele medicale ale UPU Gura Humorului cu privire la decesul lui Anton V., de 76 ani, din Gura Humorului .

Din discutiile purtate cu medicul UPU Gura Humorului a rezultat faptul că susnumitul a fost adus cu ambulanţa, în stop cardio respirator în jurul orei 14.20, i-a fost extrasă o bucată de friptură din zona gâtului şi a fost resuscitat insă cu toate eforturile făcute de cadrele medicale, Anton V. a decedat.

Au fost întreprinse investigații în rândul membrilor familiei lui Anton V., ocazie cu care din discuțiile purtate cu fiul lui, Carol V., rezultă că acesta a ajuns acasă pe la ora 14.00 găsindu-şi tatăl înecat. A făcut manevre cunoscute pentru rezolvarea situaţiei create dar fără un rezultat pozitiv motiv pentru care a solicitat ambulanţa.

Cadavrul lui Anton V. a fost ridicat de la UPU Gura Humorului şi depus la morga Spitalului Orăşenesc G Humorului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului susnumitului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „moarte suspectă”/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here