FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

Cu ocazia raziei desfășurate la data de 13.01.2022 pe raza municipiului Vatra Dornei, a fost identificat autorul infracțiunilor de furt comise la data de 25.07.2021 (furtul autoturismului marca Mazda), respectiv la data de 08.10.2021( furtul  autoturismului marca Volkswagen Passat), ambele în dauna  persoanei vătămate Carol M., din municipiul Vatra Dornei, în persoana lui Marian G., domiciliat în municipiul Vatra Dornei.

În cursul dimineții, la domiciliul suspectului a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost identificate cheile autoturismelor sustrase de către Marian G. de la persoana vătămată Carol M., în cursul anului 2021.

Pe parcursul cercetărilor și în urma probatoriului administrat de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale, suspectul a recunoscut comiterea infracțiunilor, urmând ca față de acesta să se dispună măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În urma consultării procurorului de caz s-a stabilit că la data de 14.01.2022, Marian G. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare față de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. 

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here