FOTO Ilustrativ

La data de 13.09.2021, la ora 22.05, lucrătorii Poliției orașului Broșteni, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare supraveghere și control trafic rutier pe raza de competență a orașului, au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului marca Volkswagen Golf care circula pe Drumul Național 17B Holdița dinspre Vatra Dornei cu direcția spre orașul Broșteni.

Conducătorul auto conformându-se semnalului de oprire, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,06 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Întrucât acesta a declarat că nu deține documentele pentru control asupra sa a fost verificat în baza de date unde s-a constatat că se numește Benone B., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Vatra Dornei, iar autoturismul în cauză are ITP expirat din data de 12 august 2021. Conducătorul auto a relatat că a avut dovadă eliberată de Parchetul Vatra Dornei pentru a conduce autovehicule 30 zile din data de 11.08.2021 care a expirat în acest weekend și nu a solicitat alta, iar certificatul de înmatriculare al vehiculului i-a fost reținut de polițiști cu o săptămână în urmă.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce restricționat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here