FOTO Ilustrativ

La 11.11.2020, la ora 09.06, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de o localnică cu privire la faptul că în noaptea de 10/11.11.2020, în jurul orelor 21.30 – 22.00, un individ a pătruns fără drept în imobilul mamei sale, de 83 de ani, tot din localitate, în care aceasta locuieşte singură, inițial a cerșit bani după care i-a solicitat să îi dea banii pe care-i are în locuinţă.

La data de 10.11.2020, în jurul orei 21.30, bătrâna se afla singură la adresa de domiciliu din municipiul Suceava.

La un moment dat acesta a observat că în imobil a pătruns un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani de etnie rromă. Persoana vătămată l-a întrebat pe acesta ce doreşte, moment în care individul a cerut de mâncare și bani. Femeia i-a adus la cunoştinţă faptul că nu are bani în locuinţă, după care autorul a început să amenințe și să caute prin imobil bani.

În acel moment, de la imobilul vecin a ieşit un bărbat, care a observat momentul în care autorul a ieşit din imobilul persoanei vătămate, abordându-l pe acesta să vadă ce s-a întâmplat. Între cei doi a pornit o discuţie, ocazie cu care autorul l-a agresat fizic pe vecin, împingându-l.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violenţe” şi tentativă la infracţiunea de „tâlhărie calificată”.

La 11.11.2020, în urma măsurilor întreprinse de polițiști a fost identificat autorul infracţiunii, în persoana lui Trandafir Alun Cherar, de 25 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei. Individul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here