More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bătrân din Sucevița a fost salvat de pompieri din casa care i-a luat loc

  La 07.10.2021, la ora 14.33, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sucevița, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară din localitatea Sucevița.

  La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta într-una dintre camerele de locuit, cu pericol de propagare la întreaga casă.

  Pompierii paramedici SMURD au preluat pe proprietarul locuinței, în vârstă de 71 de ani, care a suferit arsuri, și i-au acordat primul ajutor medical. Ulterior, l-au transportat la spital, pentru tratament de specialitate.

  Au ars articole de îmbrăcăminte și dușumeaua dormitorului pe o suprafață de aproximativ un metru pătrat.

  Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilorprovenite din sobă cu acumulare de căldură. Incendiul a fost lichidat la ora 15:15, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles