FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 19.10.2021, în jurul orei 18.00, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic de către Ioan J., din comuna Straja, cu privire la faptul că, vărul său Ilie J., din aceeași localitate, se află internat la Spitalul Județean Suceava, având piciorul drept rupt.

Persoana vătămată a fost identificată internată la Spitalul Județean Suceava din data de 18.10.2021, aceasta fiind transportată de un echipaj SMURD din cadrul Grupei de Intervenție Vicovu de Sus.

Din investigațiile efectuate la echipajul SMURD din cadrul Grupei de Intervenție Vicovu de Sus a rezultat faptul că la data de 18.10.2021, la ora 11.53, aceștia au fost sesizați prin 112 de către doctor de familie Evghenia D., din comuna Straja, cu privire la faptul că la dispensarul comunal a fost adus Ilie J. care are o fractură deschisă la piciorul drept.

Echipajul SMURD s-a deplasat la dispensarul comunal Straja de unde l-au preluat pe Ilie J. și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, acesta având o fractură deschisă la piciorul drept.

S-a luat legatura cu lucrătorii din cadrul echipajului SMURD și cu doctor de familie Evghenia D., aceștia precizând că Ilie J. le-a declarat faptul că în timp ce descărca niște lemne la Ioan C. i-a cazut un lemn peste picior.

Din declarația lui Ioan C. a rezultat faptul că, la data de 18.10.2021, la domiciliul său a venit Ilie J., care se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în jurul orei 11.30 în timp ce descărcau niște lemne, o bucată de lemn s-a rostogolit și i-a venit peste picior, acesta suferind o fractură.

S-a luat legătura cu Spitalul Județean Suceava care a comunicat că Ilie J. a fost diagnosticat cu „fractură deschisă gustilo II platou tibian drept, plăci contuzie pe fața mediană a genunchiului și fața anterioară a 1/3 proximală gambă dreaptă, plagă contuză față anterioară 1/3 media stânga”.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here