FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 06.09.2021, la ora 21.45, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 de către Gabriela I., din comuna Siminicea cu privire la faptul că în imobilul vecinului său, Daniel R., a izbucnit un incendiu.    

În ziua de 06.09.20121, Daniel R. a consumat băuturi alcoolice la diferite unități comerciale de pe raza localității de domiciliu, iar în jurul orei 21.00 a ajuns acasă. Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice și a unui conflict preexistent pe care îl are cu soacra sa, Maria H., bărbatul a luat un bidon din plastic care conținea lichid inflamabil (amestec benzină-motorină) cu care a stropit în interiorul locuinței, a dat foc și a părăsit incinta abandonând recipientul în curtea casei.

Pentru stingerea incendiului s-a deplasat echipa de pompieri voluntari din cadrul Primăriei comunei Siminicea fiind anunțat concomitent și ISU Suceava, incendiul fiind stins până la sosirea pompierilor militari.

Cauza incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere focarul fiind localizat în camera unde dormea Daniel R.. În urma incendiului au fost afectate bunurile din ambele încăperi ale imobilului și nu au existat victime.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here