FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava
La data de 19.11.2021, la ora 09.56, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizaţi prin intermediul 112 de către Maria P., din localitatea Stulpicani, cu privire la faptul că socrul Aurel F., de 66 ani, localnic, în timp ce se afla la masă s-a înecat cu mâncare și a decedat.

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Frasin s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constatat că Aurel F. împreună cu soția Viorica F. se ocupă cu creșterea animalelor, dețin un imobil și un grajd pe raza comunei Stulpicani.

La data de 19.11.2021, în jurul orei 06.00, Aurel F. a mers și a făcut treburile gospodărești, iar în jurul orei 09.00, a revenit în locuință și i-a cerut soției să-i facă o cafea și mâncare.

Aurel F. s-a așezat la masa, a început să mănânce, a înghițit 2-3 linguri de mâncare, după care și-a lăsat mâinile pe lângă corp și capul pe masă și nu s-a mai mișcat.  

Soția sa, Aurica F. a încercat să-i acorde primul ajutor însă nu a reușit, ulterior a anunțat familia, iar nora a sesizat prin intermediul 112 cele întâmplate.  

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare medicul de pe ambulanță a constatat decesul lui Aurel F..

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here