FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 14.09.2021, la ora 18.17, SPR 7 Mălini a fost sesizată prin 112 de către Mariana V., din comuna Slatina, despre faptul că un bărbat s-a înecat în pârâul Ciumârna din aceeași localitate.

Persoana găsită decedată se numește Gheorghe U., de 59 ani, din comuna Slatina, acesta locuind de unul singur în apropierea locului în care a fost găsit decedat. Din discuțiile purtate cu persoanele aflate la fața locului a reieșit faptul că, la data de 14.09.2021, Gheorghe U. a efectuate lucrări specifice pe lângă gospodăria Marianei V., în acest timp consumând și băuturi alcoolice, după care, în jurul orei 15.00, acesta a plecat spre locuința sa, ce se afla în apropiere.

În jurul orei 18.00, Gheorghe U. a fost găsit decedat în albia pârâului Ciumârna, aflat în apropierea casei sale, acesta căzând de pe o punte de la înălțimea de circa 2 metri, punte ce avea o singură balustradă de protecție pe partea dreaptă.

Persoana decedată era cunoscută ca fiind consumator frecvent de băuturi alcoolice, acesta lucrând cu ziua pe la vecini, pentru a se întreține. Totodată, acesta era cunoscut ca având afecțiuni medicale, căzând de mai multe ori pe jos în urma pierderii echilibrului. La fața locului a ajuns un echipaj SAJ Fălticeni, care a constatat decesul lui Gheorghe U..

Cadavrul lui Gheorghe U. nu prezenta leziuni. Rudele persoanei decedate nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „uciderea din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here