More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Pătrăuți și-a bătut soția nemulțumit că femeia s-a apucat de băut

  La data de 09.09.2021, la ora 08.30, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin 112 de către Stela L., din comuna Pătrăuți, despre faptul că în timp ce se afla în locuința sa de pe raza localității Pătrăuți a fost lovită cu palmele peste fața de către soțul ei, Vasile L..

  Stela L. este căsătorită cu Vasile L. de aproximativ 15 ani și locuiesc împreună pe raza localității Pătrăuți. La data de 09.09.2021, în jurul orei 08.30, în timp ce se afla în bucătăria locuinței sale de pe raza localității Pătrăuți, pe seama unor neînțelegeri familiale a fost lovită cu palmele în zona feței de către soțul ei. Fiind întrebat, Vasile L. de ce a recurs la acest gest, acesta a precizat faptul că nu se mai înțelege cu Stela L. întrucât aceasta consumă periodic băuturi alcoolice.

  În urma aplicării formularului de evaluare a riscului s-a constatat că nu există risc iminent și nici persoana vătămată nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție.

  În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „violență în familie”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles