FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 10.09.2021, la ora 18.09, o patrulă din cadrul Secției nr. 3 de Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată de personalul medical al Serviciului de Ambulanță Rădăuți cu privire la faptul că Aurel B., de 42 de ani, din comuna Marginea, a decedat la domiciliul său.

În urma verificărilor și a cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că la imobilul din comuna Marginea, locuia persoana decedată împreună cu soția sa Nadia B. și cei doi copii minori ai lor.

La data de 10.09.2021, în jurul orei 17.00, întrucât se simțea rău, Aurel B. a ieșit în curtea imobilului, spunându-i soției sale, Nadia B., că se duce să cumpere o doză de bere.

După aproximativ 2 metri de ușa de acces în locuință, Aurel B. a căzut pe sol, devenind inconștient.

Observând cele întâmplate, membrii familiei au apelat 112 și au solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul lui Aurel B. în urma manevrelor de resuscitare efectuate.

Conform declarației soției acestuia, Nadia B., reiese că soțul ei era consumator de băuturi alcoolice, fiind înscris la medicul de familie cu multiple afecțiuni.

Examinând cadavrul s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență și nu există suspiciuni în privința cauzelor decesului, rudele acestuia declarând că Aurel B. consuma frecvent băuturi alcoolice și suferea de ciroză.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, unde urmează a se efectua necropsia de către medicul legist din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Rădăuți în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here