FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 01.12.2021, în jurul orei 05.15, lucrătorii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către Lăcrimioara O., de 50 ani, cu privire la faptul că soțul său, Emilian O., de 50 ani, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către lucrătorii de poliție din cadrul Secției nr. 4 Poliția Rurală Gălănești la data de 01.12.2021, la ora 01.00, respectiv acesta a spart geamul tip termopan din dormitor și a pătruns în locuința de domiciliu.

În momentul deplasării la fața locului, lucrătorii de poliție au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, Emilian O. fiind identificat în garajul locuinței, din comuna Frătăuții Vechi. Fiind întrebat cu privire la motivul pentru care s-a reîntors la locuința de domiciliu, acesta a relatat faptul că a venit să își ia autoturismul proprietate personală.        

În cauză s-a întocmit  dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție” și „distrugere”.

S-a dispus măsura reținerii preventive  a suspectului Emilian O. pentru o perioadă de 24 de ore. Suspectul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here