Ritmic Suceava

La data de 24.11.2021, la ora 06.53, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către Valeria R. cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în localitatea Frătăuții Noi, „în deal la Căpreni, pe Târnăuca”.

În urma deplasării la fața locului, respectiv la imobilul din localitatea Frătăuții Noi, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 24.11.2021, în jurul orei 06.45, Toader R., de 62 ani, a fost găsit de membrii familiei, decedat, în curtea locuinței.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în cursul nopții de 23/24.11.2021, în timp ce ceilalți membrii de familie dormeau, pe fondul unei stări depresive, Toader R. s-a sinucis prin spânzurare, cu o funie pe care a legat-o de acoperișul unei anexe din curtea locuinței de domiciliu, la o înălțime de circa 1,70 metri față de sol.

Victima locuia împreună cu soția sa, Valeria R., de 56 ani, precum și cu fiul acestora de 31 ani.

La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță care constatat decesul victimei.

În urma examinării cadavrului victimei, s-a constatat că aceasta nu prezenta alte urme vizibile de violență, cu excepția șanțului de compresiune din zona gâtului, specific spânzurării.

Cadavrul victimei a fost preluat și transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, urmând a se efectua necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here