FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 24.09.2021, la ora 11.20, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin 112 de către Dorin D., din satul Humoreni, comuna Comănești, cu privire la faptul că, la data de 24.09.2021, la ora 11.00, tatăl concubinei acestuia, respectiv Vasile C., a pătruns fără drept în locuința acestuia și l-a agresat.

Dorin D. locuiește împreună cu concubina acestuia,Vasilica C., în satul Humoreni, comuna Comănești.

La data de 24.09.2021, la ora 11.00, Dorin D. se afla la domiciliu împreună cu concubina sa. La un moment dat, Vasile C., tatăl Vasilicăi C., a pătruns fără drept în locuință și l-a lovit pe Dorin D., pe motivul că nu este de acord cu relația de concubinaj pe care persoana vătămată o are cu fiica acestuia. După acestea, Vasile C. a părăsit locuința.

Dorin D. nu a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier, considerând că acest lucru nu este necesar.

S-a completat formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, rezultând că nu există risc iminent. De asemenea, persoana vătămată a precizat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu” și „lovire”.                        

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here