More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Solutii pentru a obtine un spatiu de locuit ieftin si sigur

  Posibilitatile de a obtine si de a realiza un spatiu de locuit sunt foarte diversificate in ziua de azi. De la numeroasele cartiere de blocuri si case ridicate de mari dezvoltatori imobiliare, vandute atat goale cat si deja echipate catre clienti, apartamente si case deja utilizate, vandute de actualii proprietari, ridicarea de noi locuinte pe terenuri achizitionate si pana la realizarea de locuinte modulare, din bine cunoscutele containere.

  Constructiile modulare nu reprezinta un concept nou, multe cladiri vechi fiind realizate in acest fel, doar ca atunci, urmand alte statistici. Acum insa, acestea se realizeaza din materiale prefabricate sau sunt deja instalate, ca simple containere de diverse dimensiuni, ce pot fi modificate ulterior prin crearea de cai de acces si alte schimbari. In cazul unui spatiu de locuit, exista deja sau de pot realiza usi, ferestre, spatii pentru instalatii si multe altele. Fiind pliabile, se transporta usor la locatia dorita iar instalarea lor se face la fel de usor.

  Se pot obtine diverse modele de case din containere Bucuresti cu ajutorul celor de la HeboRom.

  Cele mai comune sunt birourile modulare, urmate in deaproape de casele modulare.

  Birourile modulare sunt o solutie de amenajare a spatiului de lucru care se bazeaza pe utilizarea de unitati de mobilier care pot fi combinate intre ele intr-un mod flexibil si personalizat, in functie de nevoile si cerintele individuale ale fiecarui utilizator. Aceste birouri pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metal, lemn sau plastic, si pot fi proiectate in diferite forme, dimensiuni si culori, pentru a se potrivi cu stilul si decorul specific al fiecarei incaperi.

  Unul dintre avantajele principale ale birourilor modulare este faptul ca acestea pot fi adaptate si modificate cu usurinta in functie de schimbarile care apar in organizatie, permitand o utilizare eficienta a spatiului disponibil si reducand costurile legate de renovari si reconfigurari periodice. De asemenea, birourile modulare pot fi dezasamblate si mutate intr-un alt loc cu usurinta, ceea ce le face ideale pentru companiile care isi schimba deseori sediul sau care au nevoie de flexibilitate in ceea ce priveste configuratia spatiului de lucru.

  Birourile modulare sunt, de asemenea, o optiune ecologica, deoarece pot fi refolosite si reciclate, reducand astfel impactul asupra mediului inconjurator. De asemenea, acest tip de mobilier poate contribui la crearea unui mediu de lucru confortabil si productiv, prin oferirea unor spatii de lucru ergonomice si adaptate nevoilor individului.

  In concluzie, birourile modulare sunt o optiune versatila si eficienta pentru amenajarea spatiilor de lucru, care poate oferi avantaje atat pentru utilizatori, cat si pentru mediul inconjurator.

  Domeniile de activitate in care aceste tipuri de birouri pot fi utilizate sunt multiple. Se gasesc in special in cadrul santierelor, fiind vorba despre cele de mici dimensiuni, care pot fi mutate cu usurinta de la un santier la altul cand este nevoie. Bine etansate, acestea sunt la fel de eficente si iarna dar si vara, fiind posibila instalarea de sisteme de incarzire dar si de aer conditionat, instalatii sanitare, electrice si nu numai.

  Un alt bun exemplu este cel al cabinelor de paza sau de bilete, prezente si ele in cadrul multor santiere de constructie sau pentru protectia anumitor proprietati, institutii si spatii. Acestea au dimensiuni mai mici si nu pot fi la fel de bine utilate insa sunt destinate utilizarii temporare, fapt pentru care sunt totusi suficient de eficiente.

  Cabinele modulare sunt structuri prefabricate care sunt construite in afara locului de utilizare si apoi transportate si instalate la destinatie. Acestea sunt utilizate pentru o gama larga de scopuri, inclusiv ca spatii de birouri, locuinte, sali de asteptare, sali de conferinte si chiar pentru a fi utilizate ca locuinte temporare in caz de dezastre naturale.

  Una dintre principalele avantaje ale cabinelor modulare este ca sunt construite rapid. Deoarece sunt construite in afara locului de utilizare, se pot evita intarzierile cauzate de conditiile meteorologice nefavorabile sau de problemele de acces la locul de constructie. De asemenea, cabinele modulare pot fi construite intr-un mod mai eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece materialele pot fi cumparate in cantitati mai mari si fabricarea poate fi realizata intr-o unitate centralizata.

  O alta avantaja a cabinelor modulare este ca pot fi transportate si instalate in orice locatie. Acest lucru le face ideale pentru proiecte care necesita o crestere temporara a capacitatii sau care sunt realizate in locatii indepartate. De asemenea, cabinele modulare pot fi mutate in alta locatie dupa finalizarea proiectului, ceea ce le face o optiune flexibila pentru o gama larga de aplicatii.

  Cu toate acestea, cabinele modulare au si unele dezavantaje. De exemplu, pot fi mai scumpe decat construirea unei cladiri traditionale, in special daca sunt transportate pe distante lungi. De asemenea, pot fi mai putin durabile decat cladirile traditionale si pot necesita intretinere suplimentara pentru a se mentine in stare buna.

  In multe feluri, o locuinta modulara aduce avantaje fata de una clasica, eliminand necesitate unei fundatii in care se poate investi o suma chiar si foarte mare de bani, pentru a oferi casei o stabilitate cat mai buna in special la cutremure sau la aversele de ploaie si zapada. Asta nu inseamna ca in ceea ce priveste locuintele si in principiu toate spatiile realizate din containere modulare, acestea nu ofera o buna stabilitate ci din contra. Pentru ca nu mai au atat de mult contact cu solul, in cazul miscarilor seismice, nu se pot prabusi, peretii nu se pot crapa, geamurile sparge si tot asa. In plus, si obiectele din interior, de la cele de mobilier pana la multe altele, vor fi mai in siguranta.

  Exista asadar solutii moderne, eficiente, sigure si ieftine in realizarea de spatii de locuit dar si de lucru.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles