Ritmic Suceava

AUR, partidul care a confiscat Drapelul Național al Românilor. Acest partid, care își face o mândrie din încălcarea legii din România, și-a luat drept simbol tricolorul Românilor. Arborarea drapelului României numai în forma, dimensiunea și modelul aprobat prin Legea 75 din 1994 este o obligație morală pentru orice cetățean român, dar nu și pentru AUR. Dacă astfel de derapaje sunt tolerate, riscăm ca AUR să pună zvastica sau alte simboluri legionare pe Drapelul Național al României.

„În calitate de fost militar și participant în misiuni din teatrele de operații, pot spune cu mâna pe inimă că drapelul României și imnul național oglindesc însăși identitatea poporului român. Pe drapelul național, militarul depune jurământul de credință, obligându-se să își apere patria, chiar cu prețul vieții. Prin urmare, dragi Români, drapelul nostru trebuie să fie curat, fără diferite simboluri sau inscripții de natură a întina jertfa celor care au murit pentru țară”, a declarat senatorul Gheorghiță Mîndruță, președintele USR Suceava.

Pe Drapelul Romaniei nu pot fi adăugate alte inscripții și simboluri în afara celor aprobate prin lege sau prin regulamentele militare. Susținem această propunere de modificare a legii! Din respect pentru Drapelul Național al Românilor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here