Ritmic Suceava

In curtea fabricii de bere din oras se afla multe constructii metalice. Pentru ca managerul a dorit un loc de relaxare pentru angajatii sai, a amenajat un minilac plin cu flori de nufar peste care se poate trece pe un pod metalic.

Podul pare din argint, stralucind frumos in soare si scanteind sub razele de luna. O platforma metalica asigura intrarea in fabrica. Patronul a ales-o fiindca aude cand cineva intra sau iese din locul in care se fabrica berea scumpa si asa poate controla mai bine accesul muncitorilor, dar si al eventualilor intrusi.

In depozitul in care asaza cu grija navetele din plastic cu sticle de sticla personalizate cu bere artizanala are rafturi metalice Storeexpert.ro.

Acum priveste cu mandrie tot ce a realizat si isi aminteste zambind prima discutie cu reprezentantul de la Storeexpert de acum 10 ani. Vazuse rafturile pe site, stia ca nu detine un depozit, banii erau putini, dar a indraznit.

I-a vorbit deschis ca unui prieten, spunandu-i ca ar comanda cateva rafturi, dar in realitate are nevoie de mult mai multe numai ca…

Partenerul sau de dialog a completat lista spunand ca stie pentru ce sunt folositi putinii bani: „salarii, materie prima, intretinerea fabricii, reparatii.”

In acele momente s-a temut ca i se va inchide dupa aceasta replica, dar a auzit urmatorul raspuns:„rafturi metalice in leasing”.

Abia cand i s-a explicat in ce consta oferta, chipul sau i s-a luminat.

Problema depozitului s-a rezolvat amiabil, cu multa empatie, iar rafturile metalice au fost platite esalonat, incepand cu a patra luna de productie intensa, cand a aparut reclama la televizor si lumea a aflat de berea buna fabricata artizanal.

Luna de luna a plati rafturile, astfel incat sa ramana bani de salarii, de materie prima, de intretinere a fabricii si de publicitate.

Fara publicitate, o afacere nu poate lua avant si nici nu se mentine. S-a stins lumina pret de-o clipa si a pornit generatorul automat. E un generator performant, care merge pe motorina si pe care il are de multi ani. Tot de la aceeasi firma a fost cumparat.

Motostivuitorul trece prin curte cu zece navete de sticle de bere asezate unele peste altele. La inceput isi aminteste cum dadeau muncitorii lazile din mana in mana pana in magazia cu rafturi. Acum s-a extins si in curand se va mai extinde, mizand tot pe ajutorul celor de la Storeexpert.

Nu are emotii ca s-ar putea strica utilajele, fiindca pune mana pe telefon si in aceeasi zi soseste echipa mobila de specialisti a furnizorului si dupa cateva ore, acestea vor fi din nou functionale.

Barul din spatele fabricii se va deschide in curand. Va fi un local elevat in care se va bea: cafea, ceai, bere calda si bere rece si ciocolata calda, dar oamenii vor servi si placinta cu mere si cu branza, mere coapte, dovleac copt si vor putea manca seminte coapte cu sare in cuptor dupa ce au fost fierte in lapte dulce.

Tot partenerii si amici lui au livrat structura metalica pe care a fost facut barul. Abia asteapta sa deschida acest local in care sa miroase a scortisoara si a portocala iarna si lumea sa vina si pentru castane coapte, pentru cozonac abia scos din cuptor si vin fiert!

Proiectele de primavara au in centrul atentiei colaborarea cu Storeexpert pentru ca se va lucra la al doilea depozit, avand o capacitate de mii de lazi cu bere. Aceiasi furnizori intelegatori, aceiasi specialisti care isi stiu bine meseria si sunt de o punctualitate japoneza.

In curand, proprietarul fabricii de bere va fi invitat sa faca turul televiziunilor. Pana cum a tacut in mod nedrept, acum va vorbi. Va spune cui datoreaza succesul, va fi o ora de multumiri, cum fac actorii care primesc Oscarul. Va multumit angajatilor sai, familiei sale si personalului de la Storeexpert pe care il asimileaza familiei. Oare ce s-ar fi facut fara sustinerea lor?

El, care a vizitat numeroase depozite, a mers in supermarket sa isi vada berea la loc de cinste, este uimit de modestia partenerilor sai.

Rafturile lor metalice sunt vazute peste tot, iar ei nu apar sa isi faca publicitate.

A discutat despre acest lucru cu ai sai: cu sotia, cu baiatul, cu fata, cu nepotul care este expert in marketing si in comunicare si toti au fost de aceeasi parere:

„Omenia, serviciile si produsele oferite de Storeexpert sunt cea mai buna publicitate!”

Dar minunile pe care le-au facut cei de la Storeexpert la noi in oras nu se vad numai la fabrica de bere, ci sunt vizibile si in farmacii si in magazine, in librarii si in magazinele de jucarii.

In orice oras din tara se vede munca lor. Sunt 13 ani de cand Storeexpert cucereste Romania putin cate putin si isi pune amprenta asupra economiei nationale. In gospodarii, in aeroporturi, in arhive, in muzee si biblioteci publice, in redactii si arhive ale unor ziare si in birouri, rafturile metalice sustin documente, carti, produse, lucruri grele si lucruri usoare, obiecte rezistente si obiecte fragile, produse ieftine sau grozav de scumpe.

Storeexpert este un furnizor de produse si de servicii pe care se bazeaza fiecare intreprinzator si datorita caruia marfurile stau la adapost si sunt expuse pentru a fi alese cu usurinta de catre consumatori.

Toata incantarea pe care o simte o persoana care se plimba printre carti, jucarii frumoase, ceaiuri aromate si cafea sau sapunuri si parfumuri se datoreaza acestor specialisti unici. Procesul avantajos de autoservire a aparut datorita rafturilor metalice de la Storeexpert.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here