More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Percheziții făcute de DIICOT la o grupare de traficanți de droguri din Fălticeni. Patru dealeri au fost luați pe sus și duși la audieri

  Astăzi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suveava împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog au efectuat șapte percheziții domiciliare, pe raza județelor Suceava și Neamț în cadrul unei acțiuni care vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

  În cauză s-a reținut că, începând cu luna decembrie a anului 2020, pe raza municipiului Fălticeni, a fost constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii traficului de droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv, grup care a acționat în principal pe raza municipiului Fălticeni și a localităților limitrofe.

  În vederea procurării substanțelor interzise, din categoriile mai sus menționate, membrii grupului au folosit conexiunile dezvoltate la nivel național (din județele Iași și Neamț).

  Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor suma de 4.500 de lei, mai multe plicuri din plastic ce conțin fragmente vegetale, șase grindere, două cântare de precizie, șapte resturi de țigară confecționate manual, semințe de canabis, precum și un număr de 35 de plante de canabis, de diferite mărimi.

  La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suveava vor fi conduse în vederea audierii patru persoane.

  Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, precum și al luptătorilor din cadrul IPJ Suceava – SAS și al jandarmilor din cadrul IJJ Suceava.

  Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

  Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles